Sizce CHP Atatürk partisi mi?

İliklerine kadar FETÖ’ye bulaşmış olan CHP aklının terörle mücadelesine nasıl inanacağız? FETÖ’nün karargâhı haline gelen CHP’nin FETÖ’den aklanmak için her türlü gizleme...

İliklerine kadar FETÖ’ye bulaşmış olan CHP aklının terörle mücadelesine nasıl inanacağız? FETÖ’nün karargâhı haline gelen CHP’nin FETÖ’den aklanmak için her türlü gizleme yoluna başvurması, zihin kirliliklerine neden olmaktadır.

Bugün, geçmişi kirli işlerle dolu olan CHP’nin yabancı istihbaratlar tarafından nasıl kullanıldığını analiz edeceğiz. FETÖ’nün gerçek mimarı kimmiş, ülkeye en çok ihaneti kim etmiş, zamanında sinsi ilişkiler nasıl kurulmuş, bir göz atalım. Devlet kurumlarına kimler nasıl sızmış, Fetullah Gülen hangi pratik zeka üzerinden sızmaları sağlamış bugünkü uzantıları kimlerdir bakalım.

Kasım Gülek, 1910 senesinde Adana’da dünyaya gelmiştir, 1996’da Washington’da öldüğü bilinir… Cenaze namazı, vasiyet ettiği üzere FETULLAH GÜLEN’e kıldırtılan Kasım Gülek kimdir, kimi yetiştirip Türkiye’nin zirvesine getirmiştir, yetiştirdiği isim Kasım Gülek’e vefa borcunu nasıl ödemiştir?

Kasım Gülek, Sabetay bir aileden gelir,  İsmet İnönü’nün kabinesinde Cizvit geleneğine bağlı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 78 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 97 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 180 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.151 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar