Cumhuriyet Davası’nda neler söyledim?

Pazartesi günü, İstanbul Adliyesi’nde 27. Ağır Ceza’da görülen Cumhuriyet Gazetesi Davası’nda tanık olarak dinlendim. Geceleyin, FETÖ ve PKK’nın sosyal medyadaki uzantıları sanki suçlu benmişim...

Pazartesi günü, İstanbul Adliyesi’nde 27. Ağır Ceza’da görülen Cumhuriyet Gazetesi Davası’nda tanık olarak dinlendim. Geceleyin, FETÖ ve PKK’nın sosyal medyadaki uzantıları sanki suçlu benmişim gibi bir hava yaratarak orada neler söylediğimi gizlemeye çalıştılar. Mahkeme salonundaki destekçiler de homurdanarak, laf atarak konuşmamı engellemeye çalıştılar.

Mahkeme Başkanı’nın son yazılarımdan ikisini dayanak olarak sorduğu sorulara cevap verdim. Cumhuriyet Gazetesiİnternet sayfasından alarak ve yanlış yerlerini düzelterek o cevabın özetini sunuyorum:

MUSTAFA KEMAL’İN YAZARIYIM

"Söylediklerimin doğru anlaşılması için önce bazı bilgiler vermek istiyorum Buraya bir Cumhuriyet aydını ve Mustafa Kemal'in yazarı olarak geldim. Mustafa Kemal'i dedesi bilen biriyim. Mustafa Kemal'i savunduğum için halen yargılanan bir yazarım. Halen tutuklu olan FETÖ'cü savcıların açtırdığı iki ayrı davada yargılanmış ve mahkum edilmiş bir yazarım. Hiçbir zaman AKP destekçisi olmadım. Bu iktidarı ve Erdoğan’ı dün ve bugün en açık, en sert biçimde eleştirdiğim için de Türkiye’nin en iyi yazarıyım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye-Rusya çatışmasında yeni aşama 12 Ocak 2018 | 345 Okunma AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor 11 Ocak 2018 | 322 Okunma Nazi Almanya’sından AKP Türkiye’sine 10 Ocak 2018 | 369 Okunma Sakın ha! 05 Ocak 2018 | 345 Okunma Ahlaksızların yılı 04 Ocak 2018 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar