AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor

Fetullahçı Terör Örgütü için savcılar şimdi ne diyor? -Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ! Bu yapılanmayı devletin başına bela kılan AKP; aynı tavrı sürdürüyor. Ve Türkiye...

Fetullahçı Terör Örgütü için savcılar şimdi ne diyor? -Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ! Bu yapılanmayı devletin başına bela kılan AKP; aynı tavrı sürdürüyor. Ve Türkiye Cumhuriyeti’nin hukukuna karşı yeni bir hukuk sistemi dayatıyor. Bunu en açık biçimde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın aldığı kararlarda görüyoruz.

Bu iktidar toplumu dini göstererek avlamak işini, Diyanet üstünden yürütüyor. Örneğin, kadını iktidara hizmet edecek çocuklar üreten makine haline getirmek için 9 yaşındaki kız çocuğunun evlenebileceğine ilişkin fetva imal ediliyor.

Bu rezalete toplum tepki gösterince AKP kurmayları hemen karşı saldırıya geçerek Orta Çağ hukukunu savunmaya başlıyorlar. Bekir Bozdağ, diyor ki: “Diyanet’in uyacağı tek kanun var; o da Allah’ın kanunudur; fetva verirken ona uygun fetva veriyor.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye-Rusya çatışmasında yeni aşama 12 Ocak 2018 | 343 Okunma AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor 11 Ocak 2018 | 321 Okunma Nazi Almanya’sından AKP Türkiye’sine 10 Ocak 2018 | 369 Okunma Sakın ha! 05 Ocak 2018 | 345 Okunma Ahlaksızların yılı 04 Ocak 2018 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar