Bir puan süper!

Beşiktaş kaybedince, bütün olumsuzluklara rağmen bir puan Galatasaray için çok önemli... Olumsuzluklara gelince; Zemin bir kere çok kötü... Osmanlı bu stada alışmış... Ağır vasıta...

Beşiktaş kaybedince, bütün olumsuzluklara rağmen bir puan Galatasaray için çok önemli... Olumsuzluklara gelince; Zemin bir kere çok kötü... Osmanlı bu stada alışmış... Ağır vasıta kullanan tecrübeli şoför buzlu yolda iyi araba kullanır. Osmanlı da bunun gibi çok alıştığı bir zeminde oynadığı için istediği gibi topunu oynadı... Podolski de olmayınca Eren, Numan'ın kucağında kaldı. Bu sahanın oyuncusu olmayan Bruma ve Sneijder de etkili olamadılar. Galatasaray'ın iki tane de olumlu yönü vardı. 0-0 giden oyunda hemen önegeçti. 2-1 geriye düştükten sonra da tuhaf bir golle hemen 2-2'yi yakaladı. Tuhaf diyorum çünkü Semih'in orada ne işi vardı!!! Duran top olmamasına rağmen Semih gitti oraya.. Demek ki içine doğmuş.. Osmanlı için iki tane kırılma anı vardı... Maçın başında yedikleri gol, ikincisi de öne geçtikleri maçta hemen golü yediler.
Golü attıktan sonra Riekerink, 3-5-2'ye döndü. 'Bu şartlarda aldığım puan iyi puandır' diye düşündü. Galatasaray adına tek olumlu şey sonuçtu.
Yasin'in attığı golde ikiye birleri iyi yapıyor Galatasaray... Yasin etkili oynuyor, görev verildiği zaman. Profesyonellik anlayışı iyi. Sağ kanatta oynuyor, sol kanatta oynuyor. Öyle bir olay ki 85. dakikayı geçiyorsunuz, golü yemişsiniz. Maç bitti, yenildik dersiniz. Ardından hemen gol gelince, o gol Riekerink'e bir kaleci daha sokturur! Riekerink'in en anlamlı puanı budur. Bu kadar kötü zemine rağmen Osmanlı alıyor, şut atıyor, ön direğe kesiyor.. Futbol adına her şeyi yapıyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 351 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.327 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar