Yoksa bekledikleri büyük yangın bu muydu?!

Bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felaket CHP ve taşıdığı zihniyettir. Felakettir çünkü milletin ruh dünyasından kültüründen inancından tarihinden kopuk ve koparmaya çalışan...

Bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felaket CHP ve taşıdığı zihniyettir. Felakettir çünkü milletin ruh dünyasından kültüründen inancından tarihinden kopuk ve koparmaya çalışan bir zihniyettir.

Emperyalist işgale karşı millet elbirliğiyle mücadele edip vatanı kurtardıktan ve milletin değerleriyle barışık bir cumhuriyet kurduktan sonra, cumhuriyetin fabrika ayarlarını bozup, milletin kovduğu emperyalistlerin kültürlerini bu millete dayatan ve emperyalizmin kültürel işgalini sağlayan düşüncenin adıdır CHP.

Millet bu gerçeği çok net bir şekilde görmüş ve ilk fırsatta CHP'yi muhalefete mahkûm etmiştir.

Bugün de milli olan her şeye muhalefet eden ve 1950'den bu yana halkın oylarıyla seçilen hükümetlerin meşruiyetini sorgulayan, bürokrasideki uzantılarıyla milleti aşağılayan, milli iradeye darbe üstüne darbe yapan, evhamları ve yalanlarıyla hükümetlere algı operasyonu çeken düşüncenin adıdır CHP.

Milletin sevinciyle sevinmeyen, hüznüyle hüzünlenme

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar