Men dakka dukka

ASALA (Armenian Secret Army for the Liberation of Armenia kelimelerinin baş harflerinden oluşan Ermenistan'ın Kurtuluşu için Ermeni Gizli Ordusu'nun adıdır. Hedefi Türkiye olan bombalı ve silahlı saldırılar düzenlemiş...

ASALA (Armenian Secret Army for the Liberation of Armenia kelimelerinin baş harflerinden oluşan Ermenistan'ın Kurtuluşu için Ermeni Gizli Ordusu'nun adıdır. Hedefi Türkiye olan bombalı ve silahlı saldırılar düzenlemiş terör örgütüdür, 31 Türk diplomat ve yakınlarını katletmiştir.

Türkiye'ye karşı iki yüzlü politikalar takip eden batı ülkelerinin desteklediği bu terör örgütü kendilerine zarar vermeye başlayınca onun yerine PKK'yı ikame ettiler.

Türkiye karşıtı eylemlerine adeta göz yuman batı, sivillerin de hedef alındığı 15 Temmuz 1983 Paris Orly Havalimanı saldırısından sonra ASALA'yı geri çekmiş, PKK'ya açık destek vermeye başlamıştır.

Batı derken Avrupa ve ABD'yi kastediyorum.

PKK hâlâ da batıdan açık destek görmektedir.

Kucağında yılan besleyenin cebinde akrep taşıyanın eninde sonunda yılan ve akrebin zehriyle tanışması kaçınılmazdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar