Kadının adı vardı ama kendisi yoktu!

Terörden mahkum/mahpus Demirtaş’ın hanımına twitter üzerinden yapılan gayr-ı ahlaki saldırıya istisnasız her düşünceye sahip çevreden ortak bir tepki kondu ve devlet de harekete geçerek suçluyu...

Terörden mahkum/mahpus Demirtaş’ın hanımına twitter üzerinden yapılan gayr-ı ahlaki saldırıya istisnasız her düşünceye sahip çevreden ortak bir tepki kondu ve devlet de harekete geçerek suçluyu adalete teslim ediverdi.

Siyasi veya dini görüşü ne olursa olsun bir kadına yapılan bu ahlaksızca saldırıya karşı Türkiye kendinden bekleneni yaptı.

İnsani bir davranıştı.

AK Partilisi de, SP’lisi de GP’lisi de Deva’lısı da “kadının başı açıktır” üstelik “eşi terörden tutukludur’ demedi ve tüm siyasi parti mensupları bir kadına yapılan ahlaksızca saldırıyı tereddüt etmeden kınadılar.

Fakat büyü birden bozuldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, kadın hakları konusunda kendi partisinin dönemindeki normalleşmeye işaretle mecliste sarf ettiği bir cümle üzerinden adeta linç edildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar