İstanbul Sözleşmesi ve zina meselesi

Bugün biz Müslümanların mübarek Ramazan Bayramı. Camisiz cemaatsiz olsa da oruç tutanlar için bir ibadeti tamamlamanın mutluluğu söz konusudur.

Hayırlı bayramlar dileğiyle bu önemli günde muhafazakâr camianın yakından ilgilendiği iki konuya kısaca temas etmek isterim.

Kimileri gerçekten dini hassasiyet ile kimileri de siyasi argüman olarak AK Parti hükümetlerini iki konuda eleştirmektedir.

Bu eleştirilerin biri haklı, diğeri ise haksız bir eleştiridir.

Haklı olan eleştiri İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili olandır.

Önce şunu belirteyim ki şikâyet edilen cinsel ahlaksızlıkların ve sapkınlıkların kaynağı o sözleşme değildir. Ondan önce de bahse konu ahlaksızlıklar vardı. Fakat haklı olunan taraf şu ki, inancımızın haram saydığı, kültürümüzün adetlerimizin geleneklerimizin gayri meşru kabul ettiği ve reddettiği sapkınlıklar bu sözleşme ile meşruiyet zemini bulmaktadır

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum