CHP köşeye fena sıkıştı!

Altılı masanın aday belirleme problemi gün geçtikçe derinleşiyor.Bir tarafta uzun süreden beri adaylığını fiilen açıklayan CHP lideri, diğer tarafta altılı masanın diğer ortaklarının...

Altılı masanın aday belirleme problemi gün geçtikçe derinleşiyor.

Bir tarafta uzun süreden beri adaylığını fiilen açıklayan CHP lideri, diğer tarafta altılı masanın diğer ortaklarının seçilebilecek aday genellemesi var.

Aslında seçilebilir aday profili sadece diğer ortaklarda değil CHP çevrelerinde de önemsenen bir husus.

CHP'nin kurumsal yapısı, genel başkanı doğal aday olarak görüyor olsa ve hatta genel merkezin odağındaki isimler adayımız genel başkanımızdır diye açıkça ilan etseler de, CHP'yi destekleyen kimi çevreler genel başkanın adaylığına çok da sıcak değiller!

CHP içinde İBB başkanını aday görmek isteyen ciddi bir ekip olmasına rağmen, CHP genel başkanı, belediye başkanlarının adaylığına karşı durarak kapıyı sıkıca kapatmış ve elini bir hayli güçlendirmişti.

Hatta son Karadeniz seyahati sebebiyle İBB başkanının balonunu parti içinde patlatarak ileriye doğru bir adım daha atmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar