ABD’nin karizması fena çizildi!

Bir senedir girdik giriyoruz derken nihayet harekât başladı. Geç kaldı ancak diplomasinin tüm yöntemleri kullanılarak Türkiye karşıtı iç ve dış mihrakların ellerinden bütün argümanlar...

Bir senedir girdik giriyoruz derken nihayet harekât başladı. Geç kaldı ancak diplomasinin tüm yöntemleri kullanılarak Türkiye karşıtı iç ve dış mihrakların ellerinden bütün argümanlar alındığı için bu gecikme anlamlıdır!

Buna rağmen ve uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru hakkımıza rağmen emperyalistlerin ve onlara boyun eğmiş yönetimlerin etekleri tutuştu.

Çünkü bu harekât sadece Fırat’ın doğusunu teröristlerden arındırmayacak aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki dengeleri alt üst edecek bir harekâttır. 

Çünkü bu harekât emperyalistlerin yarım asırlık projelerini çökerten ve işbirlikçilerinin kirli çamaşırlarını ortaya dökecek bir harekâttır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar