Ya devlet başa ya kuzgun leşe

15 Temmuz ihanetinin üzerinden bir haftaya yakın bir zaman geçti. Ülkem yaralarını hızla sarıyor...  Kalkışma sonrası hükümete duyulan güvenle ekonomi hızla toparlanıyor. Devletine, hükümetine...

15 Temmuz ihanetinin üzerinden bir haftaya yakın bir zaman geçti. Ülkem yaralarını hızla sarıyor... 

Kalkışma sonrası hükümete duyulan güvenle ekonomi hızla toparlanıyor.

Devletine, hükümetine bağlı güvenlik kuvvetlerimiz, yargıçlarımız, kamu görevlilerimiz vazifelerini süratle ve büyük bir kararlılıkla yerine getiriyor.

Daha geçen perşembe günü Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğüm AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı olarak Genel Başkan Yardımcımız ve Ekonomi İşleri Başkanımız Sayın Şaban Dişli başkanlığında, başkan yardımcıları olarak ekonomiyi ve piyasaların beklentilerini, ekonominin daha iyi olabilmesi için neler yapılabileceğini konuşmuştuk.

Ertesi gün, yani malum kalkışmanın olduğu 15 Temmuz günü, İstanbul Ticaret Odasında aylık İş Kanunu Çalışma Komisyonu olarak gündemdeki konuları değerlendirmek suretiyle iş dünyasının taleplerini ilgili mercilere iletmeye çalışıyorduk.

Toplantımız 19.00 gibi bittiğinde, daha önceden sözleştiğimiz mali müşavir dostlarımızla buluşmak için yola koyuldum. Ancak 3 saatte vardığımda olay henüz patlamamıştı. Saat 10 gibi eve doğru yola koyulurken yolda arabamın radyosunda köprünün tanklar tarafından tutulduğu haberleri okununca açıkçası hiçbirimizin aklına dahi böyle bir ihanetin olabileceği gelmemişti. Muhtemelen bir terör saldırısı ihbarı alındığı için güvenlik önlemi alınıyor diye düşündüm.

Eve vardığımda TV’den haber ve telefonumdan sosyal medyadaki yorumları izlerken durumun vahametini anladım.

SGK Teftişteki dönem arkadaşlarımızın kurmuş olduğu whatsapp grubunda yazdığım “herhalde fetoşçu itler darbe yapmaya çalışıyor” cümlesi, kripto FETÖ’cü ve destekçisi olan eski bir meslektaşımızın lağım faresi edasıyla yaptığı “diktatörden kurtuluyoruz, yaşasın darbe” sözleri ile birlikte bana yaptığı hakaretlerden ve “artık darbe oldu senin de defterini düreceğiz” manalı tehditlerden darbenin FETÖ’cülerce yapıldığı kanaatine varıyorum. Bu arada Başbakanımız da televizyona bağlanıp TSK içindeki küçük bir grubun kalkışması olduğunu açıklamasıyla birlikte kendimi sokağa atıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar