‘Star Şehir Buluşmaları’ ve FETÖ mücadelesi

Geçtiğimiz cuma günü, geleneksel Star Şehir Buluşmaları kapsamında Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, yazarlarımız Aziz Üstel ve Fadime Özkan ile birlikte Balıkesir’de idik. Türkiye’nin bekaa...

Geçtiğimiz cuma günü, geleneksel Star Şehir Buluşmaları kapsamında Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, yazarlarımız Aziz Üstel ve Fadime Özkan ile birlikte Balıkesir’de idik. Türkiye’nin bekaa mücadelesi verdiği bugünlerde Balıkesir’in, milli mücadelenin ilk kıvılcımının yakıldığı yerden verilen mesaj önemliydi.

Esasen bir çoğumuzun yanından geçip gittiği Balıkesir’in ülkemiz ekonomisi açısından ne kadar önemli olduğunu yaptığımız ziyaretlerden çok daha iyi tespit etme imkanı bulduk.

Başta Balıkesir Valimiz Sayın Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu olmak üzere kent yönetiminin uyumlu ekip çalışması ile kente yeni bir heyecan geldiğini gördüm. Balıkesir Üniversitesi, turizm ve tarım olanakları kente katkı veriyor.

Balıkesir Avlu’da gazetemiz yazarı Fadi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar