Seçim kazandıracak öneriler

Siyasi partilerin adayları açıklamasıyla birlikte 1 Kasım seçimleri için önemli bir aşama geçilmiş oldu. Elbette bu seçimde de tüm partilerin verecekleri seçim vaatleri merakla bekleniyor.  3 Kasım 2002...

Siyasi partilerin adayları açıklamasıyla birlikte 1 Kasım seçimleri için önemli bir aşama geçilmiş oldu. Elbette bu seçimde de tüm partilerin verecekleri seçim vaatleri merakla bekleniyor. 

3 Kasım 2002 tarihinde tarih yazan ve tek başına hükümet kuran Ak Parti’nin 1 Kasım’da da aynı başarıyı göstererek yeniden bismillah diyerek güçlü bir ekonomi için güçlü bir hükümet kurmasını canı gönülden arzuluyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde artırılan refah düzeyinin ve ekonomik istikrarın devamı için güçlü bir AK Parti’ye olan ihtiyaç bugün daha çok hissediliyor.

7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve bugün gelinen nokta, bizlere her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe, sağduyuya ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur demek; demokrasiden, haktan ve doğrulardan yana olmak ve yeniden büyük Türkiye diyebilmek için yeniden AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı oldum.

Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yapılan ve yine Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı dönemlerinde de devam ettirilen birçok uygulama ile hem çalışanlar ve hem de emekliler için başta asgari ücret, SGK emekli maaşları, sağlık ve sosyal güvenlik hakları, işletmelerin vergi ve SGK teşviklerine kadar birçok konuda önemli düzenlemeler ve haklar getirilmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 186 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 288 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar