Oylarımızla teröre ve ihanete dur demeliyiz!

Ülkemiz oldukça zor günlerden geçiyor. Neredeyse her gün şehit haberleriyle sarsıldığımız Türkiye’mizde son olarak Ankara’da yaşanan acı terör saldırısı hepimizi derinden...

Ülkemiz oldukça zor günlerden geçiyor. Neredeyse her gün şehit haberleriyle sarsıldığımız Türkiye’mizde son olarak Ankara’da yaşanan acı terör saldırısı hepimizi derinden sarsmıştır. Birlik ve beraberliğin önemi bugünlerde çok daha öne çıkıyor. İç düşmanlar, paralel örgüt ve terör örgütleri, ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynamaya çalışıyor. Selam bile vermeyen düşman kardeşlerin bile kolkola girdiği bu dönemde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin devamı için 1 Kasım’da oylarımızla teröre ve ihanete dur demeliyiz. 

İfade, inanç ve teşebbüs hürriyetlerinin önündeki tüm engellerin kaldırılması AK Parti’nin temel prensibidir. Bu anlayış çerçevesinde, temel hak ve özgürlükler alanında adeta ‘sessiz devrim’ yaşanmış, birçok adım atılmış ve temel reformlar hayata geçirilmiştir.

13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, mevzuatın önemli bir kısmı gözden geçirilmiş ve antidemokratik hükümler değiştirilmiştir. Özellikle darbe dönemlerinde topluma dayatılan temel kanunların büyük bir kısmı yenilenmiştir.

Ak Parti İktidarının devamı halinde de darbe dönemi eseri diğer kanunların ve ilgili mevzuatın kaldırılarak (özellikle daha önce de dile getirdiğim 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu) büyük Türkiye yoluna devam edileceğini düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 186 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 288 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar