Memurlar ‘Paralel Yapı’dan dertli!

Önceki günkü yazımızda ‘Paralel yapı temizlenmeli’ demiştik. Bu yazımızdan sonra okurlarımızdan gelen yazıları paylaşmak ihtiyacı hissettim. Buna göre M.O. isimli okurumuz, “Star’daki...

Önceki günkü yazımızda ‘Paralel yapı temizlenmeli’ demiştik. Bu yazımızdan sonra okurlarımızdan gelen yazıları paylaşmak ihtiyacı hissettim.

Buna göre M.O. isimli okurumuz, “Star’daki yazınızı okudum Resul Bey. Kamudaki paralel yapılanmanın bir an önce temizlenmesi gerektiğinden bahisle kamuda kritik noktalarda görev almış ve hala bu yapıya hizmet eden cemaat mensuplarının halka hizmet sunumu noktasında vatandaşa bazı engeller çıkardığını belirttiniz.

Birden ‘ah ah’ çektim içimden.

Resul Bey; bizler her gün, bu malum yapıya bila kayd-ü-şart hizmet eden yeminli paralelcilerin türlü oyun ve entrikaları ile uğraş veriyoruz.

Paralel yapıya mensup bu kişiler yaptıkları uygulamalar ile vatandaşı devletten ve hükümetten soğutup sorumlu olarak da AK Parti’yi gösterme telaşındalar.

Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Eski İçişleri Bakanımız (Efkan Bey) bu habis yapıyla mücadeleyi her aşamada sürdürebilir kılmak için çeşitli tarzlar geliştirdiler.

Ordu, emniyet, yargı ve MİT kurumlarındaki yapılanma büyük oranda deşifre oldu ve icra-i faaliyette bulunan paralel yapı mensuplarının hareket alanları büyük ölçüde daraltıldı ama henüz tam anlamıyla inlerine girilebilmiş değil.

Ben kamu kurumlarındaki yapılanma sürecini ve çalıştığım kurumun durumunu izah etmek isterim. ‘Paralel yapıyla mücadele’ operasyonu ile bu yapıya mensup olan devlet memurlarının (özellikle idareci konumunda olanlar) afişe olmuş bir kısmına görevden el çektirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 186 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 288 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar