Herkes FETÖ tehdidi altında!

Bir aydır darbe teşebbüsünü ve kalkışmanın ülkemize verdiği zararları konuşuyoruz. FETÖ denen örgüt ve bu örgütün iblis ve habis ruhlu elebaşının 40 yıldır nasıl ilmik ilmik...

Bir aydır darbe teşebbüsünü ve kalkışmanın ülkemize verdiği zararları konuşuyoruz. FETÖ denen örgüt ve bu örgütün iblis ve habis ruhlu elebaşının 40 yıldır nasıl ilmik ilmik çorap ördüğünü şimdi daha net anlıyoruz, daha net görüyoruz.

Öyle habis ruhlu bir örgütten bahsediyoruz ki, tüm vatandaşlarımızı fişleyen, Emniyet, SGK ve Maliye gibi kurumların alt yapılarını ve toplanan bilgileri şantaj, kumpas, baskı ve tehdit için kullanan, menfaat için kamu görevlerini sonuna kadar kullanan, insanlara ve şirketlere himmet-burs-kurban vs için mali polis, savcı, hakim, askeri personel, genel müdür, müsteşar, daire başkanı vs gibi tüm unvan ve görevlerde fütursuzca herkese baskı yapan bir örgüt. Kendinden olmayana iftira eden, karalayan, her türlü kumpas ve rezaleti mazur gören illet bir örgüt.

Pazar günü bu köşeden yazdığım yazıda, FETÖ’yü “her zaman kendini gizleyen, sinsi bir şekilde örgütlenen, sarmaşık gibi her yanı saran, kendinden olmayanlara iftira ve karalama-tezvirat yapan, haksız ve hukuksuz bir şekilde kumpaslar kuran, kendinden olmayana hayat hakkı vermeyen bir yapı” olarak tanımlamıştım.

Öyle ki, birçok kamu kurumunda toplanan kişisel bilgiler, maalesef bu kurumlardaki devlet memuru kisvesi altındaki teröristler tarafından FETÖ’ye aktarılmış. Adalet Bakanlığı bünyesindeki UYAP ile sistemde şantaj yapılacak kişilerin bilgilerine ulaşılmış, bir kısım şirketlerin vergi mahremine girilmiş, bazı şirketlerin SGK bilgileri ile elde edilmiş. Bazı kişilerin verdiği bilgilere göre, kendi FETÖ’şistlerin himmetleri toplanırken, şirketlerin ve işyeri sahiplerinin vergi bilgilerine, çalışanların SGK dökümlerine bakılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar