Cep telefonunuza kasko yaptırmayın

Okurlarımız başlığı görünce neden kasko yaptırmayalım, sigorta iyi bir şey değil mi diyeceklerdir. Elbette sigorta çok yararlı ve zor durumlarda sorunlarınıza çare oluyor. Detayını...

Okurlarımız başlığı görünce neden kasko yaptırmayalım, sigorta iyi bir şey değil mi diyeceklerdir. Elbette sigorta çok yararlı ve zor durumlarda sorunlarınıza çare oluyor. Detayını aşağıda okuyacağınız üzere cepkask meğer sigorta değilmiş, size de bir fayda sağlamıyormuş.

Nasreddin Hoca karısıyla bir yaz gecesi damda yatarken, artık ne olduysa olmuş, damdan aşağı düşüvermiş. Gürültü patırtı derken, Hoca’nın başına toplanmışlar. İçlerinden biri:

-Hocam, hâlin nicedir; ne yapalım, deyince:

-“Tez bana bir damdan düşen getirin”, demiş. “Hâlimden ancak o anlar!”

  Bizimki de o hikâye. Biz damdan düştük, hiç değilse başkaları damdan düşmesin diye detaylıca cep telefonuna kaskonun (Cepkask)gerçek hikayesini yazdık.

 

Cepkask meğer kasko
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar