Çalışma şartlarına dikkat!

Annelik zor bir görevdir, bu nedenle kutsaldır ve kutsal olmalıdır. Hamileliğin ilk anından itibaren çocuğunu koruma endişesi taşıyan anneler, çalışma hayatıyla birlikte daha zorlu bir görevi üstlenmiş...

Annelik zor bir görevdir, bu nedenle kutsaldır ve kutsal olmalıdır. Hamileliğin ilk anından itibaren çocuğunu koruma endişesi taşıyan anneler, çalışma hayatıyla birlikte daha zorlu bir görevi üstlenmiş olurlar.

Özellikle hem iş hayatını devam ettirmek ve hem de çocuğuna ve ailesine zaman ayırmak isteyen annelerin bir de işyerinde çalışma ortamından kaynaklanan sorunlarla uğraşmaları onları zor durumda bırakabilmektedir.

Anne ve çocuk sağlığının insana yaraşır bir yaşam koşulları için gerekli olduğu kadar toplumun refahı için de önemlidir. Bu nedenle çalışan kadınların hamilelik süresince sosyal, ekonomik ve sağlık bakımından korunması gerekir.

Bugün biz de çalışan anneleri, çalışma şartlarına ilişkin bilgilendirelim istedik.

Hamile kadınların çalışma şartlarına ilişkin düzenlemeler iş mevzuatında açıkça beli

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar