Asgari ücrette orta yol nasıl bulunacak?

Önceki gün asgari ücretin etkisini ve ücretler genel düzeyini ne şekilde tetikleyeceğini açıklamıştık. Özellikle bir süredir bazı medya gruplarında asgari ücretteki artışa bağlı olarak...

Önceki gün asgari ücretin etkisini ve ücretler genel düzeyini ne şekilde tetikleyeceğini açıklamıştık. Özellikle bir süredir bazı medya gruplarında asgari ücretteki artışa bağlı olarak milyonlarca kişinin işten çıkarılacağı ve işsiz kalacağı yönünde haberlerin yer aldığını görüyoruz. 

AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz gün iş dünyası ve sendika temsilcileriyle bir araya gelerek,“Görüşlerinizi ve taleplerinizi alacağız ancak milletimize verdiğimiz sözlerden geri adım atmayız” mesajını vererek işçi ve işverenin tarafının görüşlerini dinlemiştir. Bu da bize AK Parti’nin konuya hem işçi hem işveren cephesinden son derece dikkatli bir şekilde yaklaştığını ve makul bir çözüm arayışında olduğunu göstermektedir. 

Şüphesiz, AK Parti bugüne kadar verdiği tüm sözlerin arkasında durarak, vadettiği reformların tümünü hayata geçirmiştir. Ciddi tartışmalara sebep olan asgari ücret konusunda da AK Parti’nin makul bir çözüm arayışında hızla ilerlediğini görüyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 186 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 288 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 170 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar