Süpermiş

Şuraya dikkat: ABD ve Yunanistan, Ege ve Akdeniz’de ortak devriye anlaşması imzaladılar. Kime karşı bu? - Belli ki Türkiye’ye karşı. Biz zannederdik ki, Türk düşmanı Yunanistan, hep Amerika’nın arkasına...

Şuraya dikkat: ABD ve Yunanistan, Ege ve Akdeniz’de ortak devriye anlaşması imzaladılar. Kime karşı bu?

- Belli ki Türkiye’ye karşı. Biz zannederdik ki, Türk düşmanı Yunanistan, hep Amerika’nın arkasına saklanıyor. Tersiymiş meğer... ABD meğer Yunanistan’ın arkasına saklanıyormuş.

*

Tıpkı bunun gibi. Türk düşmanı PKK, hep zannederdik ki ABD’nin arkasına saklanıyor. Ne münasebet. Tam tersiymiş meğer. ABD meğer PKK’nın arkasına saklanıyormuş. Siz hiç böyle bir zavallı gördünüz mü? Hem de süper. Yani süper zavallı.

“Çocukları trafikten korumak için İstanbul’da okulların önüne, paydos saati -polis değilse bilebirer görevli lazım.”

Bütün yabancı futbolcu ve teknik direktörler, Türkiye’ye gelince büyük coşkuyla karşılanırlar... Ama arkalarından teneke çalarak gönderilirler. Bir iki istisna dışında çoğu, pılıyı pırtıyı toplayıp giderken, havaalanında düdük gibi yapayalnız kalmışlardır. Buna rağmen Türkiye’yi unutamıyorlar. Burada çok mutluydular. Röportajlarını okuyoruz, hoşumuza gidiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar