Kafa işliyor...

Dış Basın’da çıkan Türkiye haberleri, pek ilgi görüyor. Sanki onlar bizi bizden çok tanıyor ve biliyor... Mümkün mü? Buradan uçurulan yalan haberlerin, daha sonra iktibas yoluyla ithal edilmesi, hayli eski bir...

Dış Basın’da çıkan Türkiye haberleri, pek ilgi görüyor. Sanki onlar bizi bizden çok tanıyor ve biliyor... Mümkün mü? Buradan uçurulan yalan haberlerin, daha sonra iktibas yoluyla ithal edilmesi, hayli eski bir yöntemdir.

Benim iç siyasetimi, benim muhalefetimi hükümetimi, benim yargımı, ordumu, benim etnik ve mistik sancılarımı bana Amerikalılar mı öğretecek? Avrupalılar mı öğretecek? Hem de kerameti kendinden menkul bir falcılık biçiminde... Türkiye’nin akıbetini bana onlar mı fısıldayacak? Bunu kim ciddiye alır? Alır, alır. Nitekim alıyor.

Bizde ulusalcı geçinenler, kendi ulusal basınını atlayıp neden gayriulusal kaynaklara itibar ederler? Bu haberler hep içeriden kaynaklanıyor. Kaldı ki dış basın dedikleri bu pek bilmiş odaklar, 40 yıldır hiçbir şeyi bilemediler. Ne söyledilerse hep tersi çıktı. Tek konu hariç: - Darbeler. Elhak, onu daima bildiler ve müjdeyi ilk onlar verdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar