Fatma Şahin

Ahmet Hakan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında şunları yazdı: Şunca zamandır heyecanından bir gıdım bile eksilme olmadı... Sadece işine odaklandı ve odaklanıyor... Gaziantep’i yükseltmek...

Ahmet Hakan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında şunları yazdı: Şunca zamandır heyecanından bir gıdım bile eksilme olmadı... Sadece işine odaklandı ve odaklanıyor... Gaziantep’i yükseltmek dışında bir işle meşgul değil... Kucaklayıcı ve bütünleştirici politikalara ağırlık veriyor... Nefret ettirmeyen ve sevdiren bir dili var.

Yani, aynı bizim İmamoğlu gibi. Onun da gözü başka bir şey görmüyor... O da sadece işine odaklandı ve odaklanıyor... O da İstanbul’u yükseltmek dışında bir işle meşgul değil... Öyle ki Cumhurbaşkanlığını bile elinin tersiyle itiyor... Ne güzel... İstanbul tam lâyığını bulmuştur.

Dikkat ettiniz mi? Atatürk’ün fotoğraflarını çeken zat, ne kadar başarılı... Hem de o dönemde. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bence dünyanın en şık erkeğidir. O şıklığı yansıtan fotoğraf ustası da büyük adam’dır... Ulu Önder’i çekerken heyecandan acaba eli hiç mi titremedi? O da nurlar içinde yatsın.

Millet Bahçelerini kim yaptı? Cumhur İttifakı... Ama adına bakarsan; Millet İttifakı. Kim demiş dikili ağaçları bile yok diye? Ben böyle bir tevazu görmedim.

Gündemde asgari ücret var.

- Kaç lira olsun? Vallaha ben Kılıçdaroğlu’ndan yanayım: Salla gitsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar