Durum budur

Eğer diyorsanız ki bu iktidar en doğru işi yapsa bile ben onaylamam... Eh, o zaman da öbür taraf der ki bu iktidar en yanlış işi yapsa bile ben onaylarım. Buyurun bakalım. Böyle diye diye geldiğimiz nokta budur. İyi ile...

Eğer diyorsanız ki bu iktidar en doğru işi yapsa bile ben onaylamam... Eh, o zaman da öbür taraf der ki bu iktidar en yanlış işi yapsa bile ben onaylarım. Buyurun bakalım. Böyle diye diye geldiğimiz nokta budur. İyi ile kötü, sıfır sıfır berabere. Kim galip? İnat galip. Boşuna tartışmayalım. Barolar konusunda söyleyeceklerim bundan ibaret.

Bilirim ki zaman zaman hak hukuk adalet diye bağırmak gelir içinizden... Bağıramazsınız. Çünkü ötekiler’in sloganı bu. Diliniz varmaz. Sanki haktan hukuktan yana değilmişsiniz gibi, siz susarsınız. Böyle şeyler çok var.

Bir de şu var: Bugün Ayasofya hakkında Danıştay karar verecek. Ne bekliyorsunuz? -Hak hukuk adalet mi? Ne münasebet. Beni hoşnut edecek karar hangisiyse o çıksın... -E peki, hak hukuk? -Yahu bırak şimdi hakkı hukuku.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 342 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar