Çağrışımlar

Hedefi büyüttü. Kutuplaşmaya yeni bir boyut getirdi Kemal Kılıçdaroğlu: Ahlâklılar / Ahlâksızlar. En kestirme yol budur. Öğretmenleri ayrı, çiftçileri ayrı, hakimleri savcıları...

Hedefi büyüttü. Kutuplaşmaya yeni bir boyut getirdi Kemal Kılıçdaroğlu: Ahlâklılar / Ahlâksızlar. En kestirme yol budur. Öğretmenleri ayrı, çiftçileri ayrı, hakimleri savcıları, sanatçıları, sporcuları ayrı kategorize edip, nefes tüketeceğine, milletin tamamını, kılıç darbesiyle bir seferde biçip ikiye böldü: Ahlâklılar / Ahlâksızlar.

Biraz ayıp etti ama belki bir tevil yoluna gidecektir. Belki “maksadını aşmıştır.” Kimbilir. Belki de milleti değil, milletin temsilcilerini kastetmiştir. O da ayıp ya, her neyse, en iyisi biz bu lafı duymamış olalım... Şahsen ben, bir aptal gibi davranmaya razıyım... Aksi halde işin içinden çıkamam. Havlu atıyorum.

Bir dakika... Türban da nereden çıktı? Ta milattan önceki günlere mi döndük? Yahu biz, çarşaflı kadınlara 6 ok rozeti takmış insanlarız... Yani o derece barışık durumdayız. Hâlâ neyi tartışıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar