Birikmiş notlar

Devlet Bahçeli kim için söylemişti de çok gülmüştük: Demişti ki: - O zat’ın okuma yazması vardır ama okuduğunu anlamakta zorluk çeker. Vallaha verdiği eşkal, o kadar çok insana uygun ki...

Devlet Bahçeli kim için söylemişti de çok gülmüştük: Demişti ki:

- O zat’ın okuma yazması vardır ama okuduğunu anlamakta zorluk çeker. Vallaha verdiği eşkal, o kadar çok insana uygun ki, adamı hâlâ teşhis edemiyoruz.

*

Tanıdığımız Devlet Bahçeli, Başbakanlığı nasıl reddettiyse, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’nı da kabul etmez. Şimdiden şuraya yazıyorum ki kayda geçsin. Günü gelince konuşuruz.

*

Milletvekilleri kendilerini sahiden seçilmiş mi zannediyor? Ah, onları oraya yollayan milyonlarca kişi de, kendilerini sahiden seçmen mi zannediyor? Yok efendim ne onlar seçilmiştir ne de biz seçmişizdir... Peki nedir? Onlar atanmışlardır bizler de kuzu kuzu onaylamışlarız... Yahu kendime bir gömlek seçerken bile Kılıçdaroğlu’nun fikrini almak aklıma mı gelir? Ne biçim bir yasa bu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 211 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar