Arayış

Millet İttifakı’nın Amiral Gemisi, gayet dikkatli yürüyor. Ne olur ne olmaz. HDP’nin başına bir kaza gelirse, onun boşluğunu doldurmak için yeni müttefikler edinmeye çalışıyor. Normaldir. Öyle bir kaza...

Millet İttifakı’nın Amiral Gemisi, gayet dikkatli yürüyor. Ne olur ne olmaz. HDP’nin başına bir kaza gelirse, onun boşluğunu doldurmak için yeni müttefikler edinmeye çalışıyor. Normaldir. Öyle bir kaza olmasa da ittifakta HDP ile başbaşa kalmak istemiyor.

Peki... Hem HDP kalsın, hem öbürleri de gelsin. Çok iyi olur. En iyi alternatif. Ama “öbürleri” HDP’yle aynı karede gözükmek ister mi bakalım? Yâni, Amiral Gemisi’nin işi çok zor. Riskli bir arayış bu. Pirince giderken evdeki bulgur’dan olmak da var, dikkat.

En fazla da İYİ Parti’ye dikkat. İYİ Parti, hiçbir şaibe istemiyor. Bütün kirli yerlerden uzak durmaya çalışıyor. İttifak’tan kopup kopmayacağını bilmem ama kendini korumak için çok dik duracağı anlaşılıyor. Akşener çetin ceviz... Güler yüzlü ve tatlı dilli oluşuna bakmayın. Kopkoyu kırmızı çizgileri var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar