Acele yok

Daha durun bakalım. Köprülerin altından çok sular geçecek... Seçim Kanunu’nda yapılacak olan değişiklikler, siyasi yelpazeyi kimbilir nasıl etkileyecek. Şimdiye kadar emek verilen anketlerin bile belki bir hükmü...

Daha durun bakalım. Köprülerin altından çok sular geçecek... Seçim Kanunu’nda yapılacak olan değişiklikler, siyasi yelpazeyi kimbilir nasıl etkileyecek. Şimdiye kadar emek verilen anketlerin bile belki bir hükmü kalmayacak. Haydi, sil baştan.

*

Daha durun bakalım. HDP’nin hukuki akıbeti de henüz belli değil. Olumlu veya olumsuz çıkacak bir yargı kararı, ittifaklara kimbilir nasıl yansıyacak. Çarşı belki çok karışacak. Haa, belki de iş kolaylaşacak.

*

Daha durun bakalım. Millet İttifakı ortak adayı’nı henüz açıklamadı... Açıklasın hele görelim. Belki bir yıldız doğacak. Ama belki de dağ fare doğuracak. Şimdiden ne biliyoruz? Hiç... Üç ismin etrafında dolanıp duruyoruz. Neticede çatı aday’ı beğenenler / beğenmeyenler diye belki yeni iki kutup oluşacak. Kimbilir, kimbilir.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 341 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 271 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar