Fransa düşmanlıktan beslenmekte!

Büyük ve cihangir devlet reisimiz Muhteşem Süleyman’ın "Vilayet" diyerek hakîr gördüğü Fransa, bugün bir hafta İslâm düşmanlığı yapıyorsa ertesi hafta Türk düşmanlığı yapmakta.

Büyük ve cihangir devlet reisimiz Muhteşem Süleyman’ın "Vilayet" diyerek hakîr gördüğü Fransa, bugün bir hafta İslâm düşmanlığı yapıyorsa ertesi hafta Türk düşmanlığı yapmakta. İslâm düşmanlığı, reform abesliği tarzında bizâtihî İslâmiyet’in kendisine saldırı şeklinde gündeme geldiği gibi bu devletin vatandaşı olan ve sayıları yüzde 10 civarında bulunan Müslümanların ibadet, örtünme ve diğer hürriyetlerinin yanı sıra câmilere dair de olmaktadır. Bunlar, geçtiğimiz aylarla yakın haftalarda çokça yaşandı. Ankara, lâzım gelen en usturuplu cevapları da en üst perdeden verdi.

Şimdilerdeyse bu "vilâyet", Dağlık Karabağ’a musallat olmuş vaziyette. Kaçıncı tekrar olacak bilmiyoruz ama bir kere daha yazalım ki Fransa, Karabağ ihtilafını bîtaraf olarak halletmeyi üstelenmiş 3 devletten biridir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 89 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma GAZZE, KAN ALARKEN BAYRAM! 09 Nisan 2024 | 55 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar