Kökü mazide olan saygıdeğer medeniyet sevdalıları

Sevgili dostlar; şu an Fas’ın başşehri Rabat’tayız. Medeniyet mirası altında millî kültür ve medeniyetimizi, bir zamanlar kardeşliği, huzur ve mutluluğu götürdüğümüz, canlarını...

Sevgili dostlar; şu an Fas’ın başşehri Rabat’tayız. Medeniyet mirası altında millî kültür ve medeniyetimizi, bir zamanlar kardeşliği, huzur ve mutluluğu götürdüğümüz, canlarını canımız bellediğimiz kardeşlerimize o eski günleri yeniden hatırlatmak için buradayız.

MEDAR- Yunus Emre Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen program üç bölümden müteşekkil;

Bir Türk bilgini olan Birunî Medeniyet Sergisi
Bir medeniyet bilgini olan Birunî’nin hayatını ve eserlerini anlatan BELGESEL
Medeniyet Mirası konulu konferans.

Konferans açılış konuşmasını ben yapacağım. İstiyorum ki, sizleri de oraya taşıyayım ve o engin duygularımı sizinle de paylaşayım.

Bu sebeple affınıza sığınarak burada yapacağım konuşmayı sizlere de arzetmek istedim. Hepinize eski diyarlardan selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Aziz Dostlar,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altılı Masanın görünmeyen ortakları! 11 Ocak 2023 | 93 Okunma 2022'de iz bırakan icraatlar! 04 Ocak 2023 | 47 Okunma 'Ahde vefa' kavramı ve Batı! 28 Aralık 2022 | 62 Okunma Açıklamış olmak için açıklanan vizyon! 07 Aralık 2022 | 34 Okunma Milletimizin başı sağolsun 16 Kasım 2022 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar