Açıklamış olmak için açıklanan vizyon!

Sevgili dostlar; geçtiğimiz haftanın en önemli olaylarından biri, günlerdir CHP kadrolarının “sihirli değnek” mahiyetinde dillendirip kamuoyunda “merak” uyandırmaya çalıştıkları...

Sevgili dostlar; geçtiğimiz haftanın en önemli olaylarından biri, günlerdir CHP kadrolarının “sihirli değnek” mahiyetinde dillendirip kamuoyunda “merak” uyandırmaya çalıştıkları “CHP’nin İkinci Yüzyıl Vizyonu” nun 3 Aralık Cumartesi günü sayın Genel Başkanları tarafından açıklanmış olmasıydı.

Uyandırılan merak doğrultusunda, “Bekleyin” dedikleri gün geldi ve 3 Aralık Cumartesi günü “İkinci Yüzyıla Çağrı” adı altında sayın Kılıçdaroğlu İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında CHP’nin vizyonlarını açıkladı.

ÖNCE “İSİM” DİKKATİMİZİ ÇEKMİŞTİ!

Bildiğiniz gibi dava önce 28 Ekim Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu açıklamış ve dünyanın yeni ve hayatî meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde “Türkiye Yüzyılı” programımızla Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz” demişti.

CHP ise 3 Aralık günü İstanbul Spor Sergi Sarayında “İkinci Yüzyıla Çağrı” adı altında vizyon açıklamasını yaparken, AK Partinin 20 yıllık iktidarı döneminde, “Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir” öz güveni içerisinde 28 Ekim Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda “Türkiye Yüzyılı” adı altında yapmış olduğu vizyon açıklamasının etkisinde kaldığının izlerini tesbit etmek hiç de zor değildi.

Doğrudur; hayat, birbirine karşı farklılıklarını öne süren kesimlerin, bir biri aralarındaki rekabet ve yarışı öne çıkaran bir süreçten ibarettir. İşte bu doğrultuda AK Parti elini çabuk tutarak yaklaşık 7 ay sonra gerçekleşecek olan bir genel seçim öncesi, ileriye dönük, içerisinde bulunduğumuz yüzyılı kapsayacak şekilde bir vizyon açıklamasında bulundu. Bunu “Arena” diye adlandırılan, büyük kalabalıkları içerisine alabilecek kapasitedeki bir kapalı spor salonunda yaptı. Bu vizyon açıklamasını da “Türkiye Yüzyılı” adı altında yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altılı Masanın görünmeyen ortakları! 11 Ocak 2023 | 91 Okunma 2022'de iz bırakan icraatlar! 04 Ocak 2023 | 47 Okunma 'Ahde vefa' kavramı ve Batı! 28 Aralık 2022 | 62 Okunma Açıklamış olmak için açıklanan vizyon! 07 Aralık 2022 | 34 Okunma Milletimizin başı sağolsun 16 Kasım 2022 | 69 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar