E-ticaretten para kazan

E-ticaretten para kazanmak ister misin? Internet üzerinden satış yapmanın püf noktaları nelerdir? Sizler için araştırdım.İnternetteki alışveriş siteleri sadece ‘harcamak’ için değil, birçok...

E-ticaretten para kazanmak ister misin? Internet üzerinden satış yapmanın püf noktaları nelerdir? Sizler için araştırdım.

İnternetteki alışveriş siteleri sadece ‘harcamak’ için değil, birçok kişi için para kazanma aracı. Peki nereden başlamak gerekiyor?

NE SATACAKSIN?: Araştırma yap. Çevrende hangi ürünler daha çok ilgi görüyor ve senin yeteneklerine uygun mu? Örneğin; çok güzel mantı, börek yapıyorsun ya da bebekler için örgü kıyafetler yapıyorsun veya saat dükkanın var. Bunları internet üzerinden satabilirsin.

NEDEN ‘SEN’?: Ürünlerini arkadaşların, komşuların denedi mi? Onlara ‘Neden beni tercih edersin?’ diye sor. Örnek: Daha geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat, hızlı teslimat, yüksek kalite… Bunlardan hangileri seni anlatıyor?

NASIL?: İnternet üzerinden satış yapman için vergi mükellefi olman gerekiyor. En kolayı sen Ayşe olarak şahıs şirketi kurabilirsin veya limited şirket, anonim şirketin varsa e-ticaret sitelerine kayıt olabilirsin. Sattığın her ürün için fatura kesmen şart.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 202 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 154 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 357 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 90 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar