Terörü İslam'a ihale, ters tepmiştir!

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Bu saldırıda 50 kişi ölüyor, 48 kişi de yaralanıyor. Yaralılar arasında üç de Türk...

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Bu saldırıda 50 kişi ölüyor, 48 kişi de yaralanıyor. Yaralılar arasında üç de Türk vatandaşı var. Saldırıların ardından 3'ü erkek biri kadın 4 kişi yakalanıyor.

Kiliseden camiye çevrilmiş ibadet yerlerinde katliamı yapmaları da Müslümanlara verilmiş bir mesajdır.

Yeni Zelanda'daki katil teröristlerin Türkleri ve Türkiye'yi tehdit etmesi de ciddi mesajlar içeriyor.

Dünyanın her yerinde İslam düşmanlarının İslam denilince herkesten önce Türk'ü, Türk denilince de İslam'ı kast ettikleri açıktır. Türkiye'deki Türk ve Atatürk düşmanı din taciri güruhun bundan alacakları dersler olmalıdır!

Özelde İslam, genelde insanlık düşmanı bu kitle katliamcıları 70 sayfalık bir de manifesto yayınlıyorlar.

Katillerin manifestolarında Türklerle ilgili bölümde şu ifadelere yer verilmiş: "Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar