Şaşırmamak utanmak gerekir!

Bahçeli, MHP'yi tek başına getirdiği yeri herkesten iyi biliyor. İttifaksız yapılacak yerel seçimlerde tek başına yürüttüğü uydu siyasetinin seçmen tarafından cezalandırılacağının da...

Bahçeli, MHP'yi tek başına getirdiği yeri herkesten iyi biliyor. İttifaksız yapılacak yerel seçimlerde tek başına yürüttüğü uydu siyasetinin seçmen tarafından cezalandırılacağının da farkındadır. Onun için AKP/MHP ittifakının yapılmasına hayati bir önem atfediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha işin başında "listeleri" değil "gönülleri" öneren teklifini Bahçeli görmezlikten geldi.

Ortada ittifak yapma iradesi olmamasına karşın Bahçeli kendi kendine, "tak tak tak... Tak tuk tuk... Siyasi Kombi" gibi siyaset dışı ittifak senaryoları yazmaya, siyasetten kopuk bir biçimde olmayacak duaya amin demeye devam etti.

İpler kopuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin af teklifiyle ilgili önce "cezaevleri dolu diye af mı çıkaralım" diye sordu. Sonra da "50 bini aşkın uyuşturucu suçlusunun cezaevinde olduğu bir dönemde biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?" dedi.

Ardından Bahçeli, "Bizim cezaevlerini boşaltmak için böyle bir teklif yaptığımızı söyleyenler ya ne dediğimizi anlamıyor ya da safa yatıyorlar." dedi.

Bahçeli'nin Bekir Bozdağ'ı eleştirmesine karşın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'ben yol arkadaşımı feda edemem' karşılığını verince işin sonuna gelinmiş oldu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar