KARARINIZI VERDİNİZ Mİ?

Kararsızlar son anda seçimi belirler, peki bu kararsızlar neye göre belirler?Yapı olarak milletimiz muhafazakârdır. Elindeki korumak ister, Kaybetmek istemez. ( Ak Parti kurulduğundan bu yana, cumhuriyetin ilanından itibaren kurulmuş en...

Kararsızlar son anda seçimi belirler, peki bu kararsızlar neye göre belirler?

Yapı olarak milletimiz muhafazakârdır. Elindeki korumak ister, Kaybetmek istemez. ( Ak Parti kurulduğundan bu yana, cumhuriyetin ilanından itibaren kurulmuş en istikrarlı hükümet sürecini yaşatmıştır)

 İnsanoğlu psikolojik olarak farklı olana savunma mekanizması geliştirir, kendini korur. ( Siyasi anlamda tek söylem geliştiren kişiler, genellikle ben Başkan olursam söylemiyle başlayıp, bir birlerinden kopya edilmiş cümlelerle siyasetlerini sürdürmekteler. Cumhurbaşkanı ise onların henüz düşünmediklerini ortaya atma hususunda daha başarılı)

 İnsanın alışkanlıkları terk etmesi,  bir anda değiştirmesi, insanı ürkütür.

16 yıllık bir birikim varken gelecek olanın 16 Yıllık birikimin üstüne mi koyacağı, altına mı düşüreceği olasılığı çekimser kılar. ( Hükümetin 16 Yılda başardıklarını yıkmak isteyen, yapılanları hizmet olarak görmeyen liderlere, Türkiye teslim edilmez)

 Yapmanın zor olduğunu bilen bireyler, dâhilerin her zaman ortaya çıkmayacağını söyler. Tarih bize yapmak için ancak yüzyılda bir gelen mimar Sinan’ı hatırlatmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyaset kirli zeminde iftiraya doğru mu evriliyor. 21 Nisan 2021 | 118 Okunma KAHVEHANE SİYASETİMİZE BUYURUN 16 Mart 2021 | 106 Okunma KABE- BAŞÖRTÜSÜ-EŞ CİNSEL-KURAN- LGBT- CAMİ- BAŞÖRTÜSÜ- MİNİ ETEK 12 Şubat 2021 | 481 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 04 Şubat 2021 | 175 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 01 Şubat 2021 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar