YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ

Siyasetin ciddi manada kızıştığı günler yaşayacağız. Tarafların oluşmaya başlayacağı, zaman içerisinde takım tutar gibi partilerin tutulacağı bir yeni dönem oluşacak. Bugün Cumhur...

Siyasetin ciddi manada kızıştığı günler yaşayacağız. Tarafların oluşmaya başlayacağı, zaman içerisinde takım tutar gibi partilerin tutulacağı bir yeni dönem oluşacak. Bugün Cumhur ittifakı ile Millet ittifakının verdiği sınav ortada. Siyasi argümanların milletin önüne döküldüğü bu zaman diliminde, siyasi ayrışmalar bize neler getirecek hep birlikte göreceğiz.

Bir tarafta 14 sefer yenilmiş, ama hala mücadelesini sürdüren CHP,

Bir tarafta gönlü CHP’den yana olan, fakat CHP’nin HDP sevdasından vazgeçmeyeceği gerçeğini gördüğü için Deva, Gelecek, Saadet partileri ile ortaklık düşünmek zorunda kalan İYİ PARTİ.

Ve bir tarafta da 19 yıldan bu yana iktidar olan, başarılarını anlatmada özürlü davranan, birçok saldırının üstesinden geldiği gibi dünya sahnesinde Türkiye hattının düşmesini isteyen şer odaklarını hayal kırıklığına uğratan AK PARTİ.

Ve söz konusu mesele devlet olduğunda her zaman ben varım diyen, milli şuurun temsilcisi olan MHP ve BBP.

Bütün siyasi partiler için birçok şey yazılabilir. Hata ve başarı oranları üzerinden değerlendirmeler yapılabilir. BBP hakkında tartışmaya konu olacak henüz bir mevzu olmaması, bakir topraklardan nasıl bir mahsul alınacağı merakını da gündeme getiriyor. Bir gazeteci olarak Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin basın açıklamasına katılmış, basın açıklaması sonrasında bizzat eşi tarafından bütün gazeteciler için hazırlanmış olan 5 tencere yeşil sarmayı yerken şaşkınlığımı gizleyemedim. Bütün gazeteciler ve çalışanlar için büyük bir sabırla tencerelere dizilen yeşil sarmalar büyük bir sabrı, parti olarak ayakta durma mücadelesinin sadece parti liderinin sorunu olmadığını, ailece bu derdi sırtlanmış olmalarını takdirle karşıladım. Genelde bir lider kendisinden önceki lideri unutturmak ister fakat Büyük birlik partisinin duvarları Muhsin Yazıcıoğlu hasretini, bütün çalışanları ise ona olan özlemlerini en net şekilde dile getiriyor. Bu durum bize vefanın da sadece bir semt adı olmadığını göstermeye yetiyor. Burada Mustafa Destici’nin halktan gelen talepleri cumhurbaşkanına iletme inceliğin,, halktan olan bir hissiyatla vatandaşın derdiyle dertlenmesini de takdirle karşılıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyaset kirli zeminde iftiraya doğru mu evriliyor. 21 Nisan 2021 | 118 Okunma KAHVEHANE SİYASETİMİZE BUYURUN 16 Mart 2021 | 106 Okunma KABE- BAŞÖRTÜSÜ-EŞ CİNSEL-KURAN- LGBT- CAMİ- BAŞÖRTÜSÜ- MİNİ ETEK 12 Şubat 2021 | 481 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 04 Şubat 2021 | 175 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 01 Şubat 2021 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar