KABE- BAŞÖRTÜSÜ-EŞ CİNSEL-KURAN- LGBT- CAMİ- BAŞÖRTÜSÜ- MİNİ ETEK

Bu başlıkları sıralaya biliriz, uzatabiliriz, çoğalta biliriz. Burada ısrarla anlatmak istediğimiz şu, bu ülkenin kotlarıyla oynamak adına o kadar çok malzeme buluyorlar ki.Siyaset yapan biri camiyi, dini, din görevlisini...

Bu başlıkları sıralaya biliriz, uzatabiliriz, çoğalta biliriz. Burada ısrarla anlatmak istediğimiz şu, bu ülkenin kotlarıyla oynamak adına o kadar çok malzeme buluyorlar ki.

Siyaset yapan biri camiyi, dini, din görevlisini kullanıyor, din görevlisi de kendisini kullandırtıyor.

Diyanet, iman ve hakikatler noktasında ülkenin manevi zırhını kuşanması gerekirken, birileri dini, diyaneti kendi kavgasına meze yapıyor.

Okullarda eğitim verilmesi gerekilirken, en iyi eğitim, en iyi öğrenci, en iyi okutman, en iyi yönetici kademesi oluşturulup ülke menfaatleri adına kollar sıvanması gerekilirken,marjinal örgütlerin, terör yuvalarının ana üstü haline getiriliyor.

Avrupa’ya on bin km mesafede olan Kâbe, Fransız’ın, İngiliz’in, masasında islamofobitezgâhı için malzeme ediliyor.

Dikkat edersek, Hristiyanlar için Müslümanların en ufak bir cümle tasarrufu olmuyor, olmamalı da, Hak din mensubu olan bireylerin tebliğ etme yöntemlerinin yanında, İslam’ın güzelliklerini anlatması gerekilirken içimizdeki marjinalist akıl sayesinde, bizi iki zıt kutup haline getirmeyi sayemizde beceriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyaset kirli zeminde iftiraya doğru mu evriliyor. 21 Nisan 2021 | 118 Okunma KAHVEHANE SİYASETİMİZE BUYURUN 16 Mart 2021 | 106 Okunma KABE- BAŞÖRTÜSÜ-EŞ CİNSEL-KURAN- LGBT- CAMİ- BAŞÖRTÜSÜ- MİNİ ETEK 12 Şubat 2021 | 481 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 04 Şubat 2021 | 175 Okunma YOK SAYMAKLA YOK EDEMEZSİNİZ 01 Şubat 2021 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar