​​​​​​​Erdoğan'a yanıt vermesini beklemediğim zor sorular

Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Emevi caminde Cuma namazı kılarız" sözü ve "yanlış Suriye politikası" yıllardır "algı operasyonları" ile Ahmet Davutoğlu'na mal edildi ki Gelecek Partisi'ni kuran Davutoğlu gerçeği açıklayınca bu sözü AKP'liler ve yandaşları medya tarafından kullanmaz oldu.

Suriye politikası diyelim ki Davutoğlu'nun yanlış politikasıdır o zaman açık söyleyeyim MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin bu sözü ne anlama gelmektedir?

"Katil Esad defolup gidesiye kadar yüreğimiz soğumayacaktır. Esad tahtından indirilmeden ne Suriye'de ne Türkiye'de huzur gelecektir. Türk milleti başka seçenek görülmezse Şam'a girmeyi planlamalı, zalimleri yerle yeksan etmelidir. Yansın Suriye, yıkılsın İdlib, kahrolsun Esad…"

Devlet Bahçeli bu sözleri ile Ahmet Davutoğlu'nu resmen aklamaktadır.

Bundan sonra Suriye ve Esad politikası konusunda Davutoğlu'nu eleştirecek olanlar yanına Bahçeli'yi de katmak zorundalar.

Kim haklı, kim haksız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.957 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar