Zilletin dehşet dengesi

CHP ve HDP aynı yolun yolcusudur, İP’de bu zilletin tamamlayıcısıdır. Nitekim, CHP’nin kutuplaşmadığı, kurcalamadığı, kaşımadığı, kanatmadığı, karıştırmadığı hiçbir şey kalmamıştır, ortaları da kendisine yancılık etmiştir.

Makul ve mantıklı şekilde izahı yapılamayan, tamamen bir operasyon aparatı olarak ortaya çıkan, görülmemiş duyulmamış ve her türlü değeri yerle bir eden gelişmelerle şekillenen bir ittifakın kalıcı olması, fayda getirmesi, karşılık bulması akla da, ahlaka da, ülke ve millet gerçeklerine de aykırıdır. Adı millet kendi zillet olan ittifakın tam olarak bu tarife uyduğunu aklı başında olan herkes görüyor ve biliyor. Bırakın ortaklık kurmayı aynı havayı teneffüs etmesi bile mümkün olmayanların, birbirlerine milletvekili servisi yaparak nasıl ve neden biraraya geldikleri zaman içinde zaten bütün ayrıntılarıyla ortaya çıkmıştır.

ÜLKENİN GELECEĞİ

Siyasi gelişmelerin hiç birini FETÖ ihanetini dikkate almadan izah edemeyiz. Cumhur ittifakı bu ihanetin nerelere kadar gidebileceğinin ortaya çıkması ile birlikte, her şey bir kenara bırakılarak ülkenin ve milletin geleceğine sahip çıkmak için hayata geçmiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar