Yeni sistemi artık öğrenin

Bunlar ya anlamıyorlar, ya da bu milletin aklıyla alay ediyorlar. Türkiye’de artık yeni bir hükümet sistemi var. Bu sistemde Cumhurbaşkanı güvenoyunu doğrudan milletten alır. Hesabı da millete verir.

Maliye ve Hazine Eski Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın görevi bırakması zillet güruhu için yeni bir malzeme oldu. Öyle şeyler söylüyor, öyle iddialar ileri sürüyorlar ki, gerçekten şaşırıp kalıyoruz. Hepsinin buluştuğu yer aynı. Tek adam rejimi varmış, kimse bir şey yazıp konuşamıyormuş.

NEYİ YAZAMADINIZ?

Neresinden başlayıp, hangi birini düzeltelim. Gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan, çoğu yalan, iftira ve karalamadan ibaret her şeyi yazıyorlar, söylüyorlar, çıktıkları programlarda saatlerce bırakın eleştirmeyi, hakaretin, yalanın, karalamanın zirvelerinde dolaşıyorlar, sonra da hiç utanmadan, sıkılmadan bu ülkede medyanın tek merkezden kontrol edildiği, basın üzerinde baskı kurulduğu gibi abuk-sabuk bir iddiada bulunuyorlar. Hiç kimse de bunlara, “kendi kendinizi yalanladığınızın farkında mısınız? Neyi yazamadınız, neyi söyleyemediniz? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar