Ülkesine kara çalmak kimseyi şerefli yapmaz

Her sorunu çözüyoruz, her sıkıntıyla baş ediyoruz, her düşmanı tepeliyoruz, ancak bu CHP’yi ne yapacağız?

Her sorunu çözüyoruz, her sıkıntıyla baş ediyoruz, her düşmanı tepeliyoruz, ancak bu CHP’yi ne yapacağız? Bu partinin yancıları ile birlikte çok ciddi ve ağır bir milli güvenlik sorunu hâline geldiği çok açıktır. CHP, Cumhur İttifakı karşısında düştüğü aciz durumun sorumlusu olarak doğrudan Türk milletini görmeye başlamış, Türk devletini kurumlarıyla birlikte hedef alacak kadar kendini kaybetmiştir.

BU KILIÇDAROĞLU’NUN NERESİ DEMOKRAT?

Sayın Devlet Bahçeli de grup konuşmasında, ne pahasına olursa olsun, ülkesine kara çalmanın hiçbir siyaset ve fikir adamını şerefli yapmayacağını, bugüne kadar da yapmadığını söyledi ve CHP’nin bu hazin durumuna geniş bir yer ayırdı: “Muhasım güçlerin elinden, eteğinden tutanlar, onların ağızlarından çıkacak bir söze müzahir şekilde gelecek planlaması yapmak için hazır kıta bekleyenler dik duramazlar, yerli olamazlar, milli olamazlar, bu milletin evladı asla olamazlar. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’ye cephe almış bir siyaset ayıbı, bir siyaset defosu, bir siyaset falsosudur. Bizim CHP’yle sorunumuz, Türkiye’yle sorunu olduğu içindir. Öğretmene, işçiye, memura, esnafa, emekliye, sanayiciye, işsize, çiftçiye verdiği oy kadar kıymet yükleyen bir siyasi zihniyetin samimiyetinden, insan sevgisinden, müşfik ve muhik muamelesinden söz etmek mümkün müdür? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar