Üçüncü ittifak

Cumhur ittifakına fitne sokmak için şeytani planlar yapıp, akla gelebilecek her yolu deneyenler, kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Zilletin ortakları Kandilli katillerden kravatlı terörist Demirtaş’a oradan HDP’nin...

Cumhur ittifakına fitne sokmak için şeytani planlar yapıp, akla gelebilecek her yolu deneyenler, kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Zilletin ortakları Kandilli katillerden kravatlı terörist Demirtaş’a oradan HDP’nin Eş başkanlarına kadar terör örgütünün bütün unsurlarından gelen “üçüncü ittifak” resti karşısında ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

ÖNCE İP ÜZERİNDEN GÜNDEME GELDİ

Malum üçüncü ittifak önce İP’in üzerinden ortaya atıldı. Güya bu particik HDP’nin mini ortağı olmaktan rahatsızmış, onun için de CHP ile bu terör partisini başbaşa bırakıp, Karamollaoğlu’nun SP’si, Davutoğlu’nun Gelecek’i ve Babacan’ın Deva’sı ile yeni bir ittifak oluşturacakmış. Böyle bir şeyin olmayacağı en başından belliydi. Maksat yeni bir ittifak oluşturmak değil, İP’in HDP’nin mini ortağı olması ezikliğini bir nebze olsun hafifletmekti. Daha doğrusu, İP’i terör partisi ile ortaklığının kaçınılmaz sonucu olan Türk milletinin gazabından kurtarabilmekti. Yoksa yukarıdan aşağı da toplasanız, sağdan sola yazsanız alayının toplamının bırakın bir yekün tutmasını, barajı bile geçmesinin imkansız olduğunu ve böyle bir ittifakın mümkün olamayacağını kendileri de görüyor ve biliyor.

TALİMATI KANDİL KATİLLERİ VERİYOR

İP, bu oyunuyla Türk milletini kandıramadı ama ittifak ortağı HDP’yi ve bu terör partisinin asıl sahiplerini kızdırdı. Daha önce İP’i birkaç defa uyarmışlardı. Meclis’te İP’lilerin gözlerinin içine bakarak, “o koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz” demişlerdi. “Ya açık ve dürüstçe bizimle kurduğunuz kirli ittifakı ilan edin veya biz artık yokuz” resti çekmişlerdi. CHP üzerinden başka şekillerde de ayar vermiş ikaz etmişlerdi. Şimdi de, köşeye sıkıştırdılar ve İP’i kayıtsız şartsız teslim alacak hamleyi yaptılar. Kravatlı terörist Demirtaş, “demokrasi ittifakı” diyerek, üçüncü yolu gösterdi. Ardından HDP Eş Başkanı Pervin Buldan geldi. Demokrasi ittifakını genişleteceklerini, üçüncü yol siyasetini büyüteceklerini söyledi. Sonra da Kandilli katiller devreye girdi ve aynı resti çektiler. Böylece, Demirtaş ve Buldan’ın talimatı kimden alıp, kimin adına konuştuklarını da bir defa daha ibret verecek biçimde bütün Türk milleti görmüş oldu. HDP bir terör partisidir, kendi iradesi yoktur ve Kandilli katillerin talimatları dışına çıkmaları mümkün değildir.

CHP ELDE VAR BİR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 489 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar