Şuşa azat oldu Karabağ'ın kilidi açıldı

Şuşa zaferi ve Karabağ’ın azatlığının yakın olması, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, kardeşlerimizle dayanışmanın ve güç birliği oluşturmanın neleri değiştirebileceğini, nelere kadir olduğunu da kesin şekilde ispatlamıştır.

Azerbaycan’ımızın haklı, kararlı ve azimli mücadelesinin zafere doğru gittiğini görmek bizi çok ama çok mutlu ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev Dağlık Karabağ’ın 28 yıllık esaretinin sonuna yaklaşıldığını, büyük zaferin an meselesi olduğunu gösteren bir müjde verdi. Şuşa’nın işgalden azat edildiğini ve bu mahzun şehrimizin artık ezan sesine kavuştuğunu dünyaya ilan etti.

BÜYÜK ZAFER YAKINDIR

Şuşa Dağlık Karabağ’ın kilidi konumundadır. Büyük bir stratejik öneme sahiptir. Hakim bir tepede yer alır. Karabağ bölgesindeki tüm yolların kesiştiği bir bölgededir. İşgalci Ermenilerin haksız ve hukuksuz biçimde sözde başkent yaptıkları Hankendi’ne çok yakındır. Dolayısı ile Şuşa’nın ele geçirilmiş olması, kısmi bir başarı değil, büyük zaferin ön habercisidir. Bu durum sevincimizi ve heyecanımızı çok daha arttırıyor. Azerbaycan ordusu, kahramanca bir mücadele veriyor ve Dağlık Karabağ işgal zincirlerini büyük bir hızla kırıp atıyor. Bunu yaparken de dünyaya mertçe bir savaşın nasıl olacağını bütün dünyaya gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar