Şerrin hayırlı tarafı

Herkes aksini söyleyip, heyecanı yükseltmeye çabalarken, Sayın Devlet Bahçeli çıkıp nelerin olabileceği konusunda tarihi bir uyarı yapmakla kalmadı, tavrını net biçimde ortaya koydu.

İstanbul seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Ortalığa saçılan bilgi, belge, yalan, istismar ve tezgahlar, bu kadim şehrin CHP ve yancılarına hiçbir şart altında teslim edilemeyeceğini net biçimde belgeliyor. Bir dediği diğerini tutmayan, hiçbir güven telkin etmeyen, devlet görevlilerine işine gelmeyen en küçük bir gelişmede kolaylıkla en ağır hakareti yapabilen, kibirli, öfkeli, çap ve yeteneği son derece sınırlı ve nereden gelip nereye gittiğini kendisi bile izah edemeyen birisine İstanbul nasıl teslim edilir?

ESAS ALINAN ÖLÇÜ

Hala anlamayan, hala kafasında soru işareti olan varsa, ortak yayın tiyatrosuna biraz dikkatli baksınlar ne olduğunu göreceklerdir. Yayının içeriğine girmiyoruz. Seyredenler bir sonuç çıkarmışlardır.Kaldı ki, genel kanaat moderatörün çabaları ile her şeyin konuşulmasına, gerçeklerin ortaya çıkarılmasına izin verilmediği yönündedir. Bizi ilgilendiren, adayların samimiyeti ve ciddiyeti ve çapıdır. Daha önce yazdığımı, televizyon ekranlarından söylediğimi bir defa daha tekrar edeyim: Bilgi, beceri, vizyon, çap, yetenek, tecrübe gibi değerler esas alınarak bir tercih yapılacak olsa, Binali Yıldırım açık ara seçimi kazanır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar