Şer cephesi yeni yılda da boş durmayacak

Yeni bir yıla girmek için artık son 2 günün içindeyiz. Çok zor bir yılı geride bıraktığımız kesindir. Bu zorluk sadece Kovid salgının oluşturduğu olumsuzluklarla sınırlı değildir.

Yeni bir yıla girmek için artık son 2 günün içindeyiz. Çok zor bir yılı geride bıraktığımız kesindir. Bu zorluk sadece Kovid salgının oluşturduğu olumsuzluklarla sınırlı değildir. Ülke olarak silkinip ayağa kalkmak ve dünyada söz sahibi konuma gelmek için büyük bir hamle içindeyiz. Bu durum hem içerideki, hem de dışarıdaki vatan- millet düşmanlarını çok ama çok rahatsız ediyor. Kudurmuş vaziyetteler ve akla gelebilecek her türlü kalleşliği yapıyor ve yolumuzu kesmek istiyorlar.

GÜÇLÜYÜZ, KARARLIYIZ

ABD’nin yaptırım kararları S-400 bahanesine dayansa da, asıl sebep savunma sanayimizde yaptığımız büyük atılım ve ortaya koyduğumuz yüksek sonuçlardır. AB ülkelerinin tamamı Türkiye’nin bağımsız hareket etmesinden, kendi kendine yetmesinden ve lider ülke yolunda hızla ilerlemesinden dolayı büyük bir telaş içindedir. Savunma sanayiinde ulaştığımız seviyenin bütün dengeleri nasıl değiştirdiğini hem terörle mücadelede vardığımız kesin sonuçla, hem de Azerbaycan’ımızın Karabağ’daki Ermenistan işgaline son vermek için yaptığı harekâtta bütün dünya net olarak gördü ve anladı. Sadece bu kadar da değil, her yerde hakkımızı ve hukukumuzu hiç kimseye minnet etmeden koruyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar