Salgından geriye zillet kalacak

Bir süredir Türkiye’yi ablukaya almaya uğraşan iç ve dış mihraklara rağmen, salgının seyrinden, ekonomiden, dış politika ve terörle mücadeleden memnuniyet veren haberler geliyor. Zillet yine sukutuhayale uğrarken...

Bir süredir Türkiye’yi ablukaya almaya uğraşan iç ve dış mihraklara rağmen, salgının seyrinden, ekonomiden, dış politika ve terörle mücadeleden memnuniyet veren haberler geliyor. Zillet yine sukutuhayale uğrarken, arkasındaki karanlık güçler ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Bükemedikleri bileği öpmeye mecbur kalacaklardır. En son söyleyeceğimi, şimdiden yazayım: Bir süre sonra akıntıya kürek çekip, yıkamadıkları Cumhur İttifakı ile iş birliği ararlarsa hiç şaşırmayacağım.

VİRÜSTEN UMDUKLARINI BULAMADILAR

Bu yazıyı yazdığımız saatte yeni normalleşme ile ilgili alınan kararlar henüz açıklanmamıştı. Ancak perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sağlık Bakanlığının açıkladığı veriler, tam kapanma ile hedeflenen sonuca çok yaklaşıldığını ve günlük vaka sayısının 7 binin altına indiğini gösteriyor. Elbette tedbiri elden bırakmayacağız. Yapılan bağlantılarla aşılamada daha hızlı bir sürece gireceğimiz anlaşılıyor. Toplumsal bağışıklığın kazanılması için de önemli bir mesafe katedildiğini bütün uzmanlar söylüyor. Bütün bunların anlamı, rahat bir yaz geçireceğimiz ve bu yıl turizm sezonunun kaybedilmeyeceğidir. Her ne kadar bazı ülkeler ön yargılarla ve asla iyi niyetli olmayan gerekçelerle Türkiye’yi kara listeye almaya çalışsalar da, bu tutmayacaktır. Dünya küçük ve herkes her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabiliyor. Dolayısı ile tatilini Türkiye’de geçirmek isteyenler bir tehlikenin olmadığını görecek ve planlarını buna göre yapacaklardır. Kaldı ki, hiçbir şey tek taraflı değil ve bizim de kendi avantajlarımız var. Kısacası, zillet güruhu ve arkasındakilerin virüs üzerinden yaptıkları kirli planlar bir işe yaramadığı gibi, bütün söylediklerini de yalamak zorunda kalacaklardır.

TERÖRİSTLER YOK EDİLİYOR

Terörle mücadelede kahraman güvenlik güçlerimiz yurt içinde ve yurt dışında Türkiye’ye silah doğrultan canilere hak ettikleri cezayı veriyor. Bu katil sürüsü ihanetlerinin bedelini mutlaka ve en ağır şekilde ödeyeceklerdir. Nerede olurlarsa olsunlar kurtuluşları yoktur ve bulunup yok edileceklerdir. Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonlarıyla eli kanlı teröristler süpürülmektedir. Sığınaklar, barınaklar yok edilirken, terör örgütünün lider kadrosu da artık can derdine düşmüştür. Terörün partisi HDP’nin de Türk yargısı tarafından ve daha fazla gecikilmeden bir daha açılmamak üzere kapatılması şarttır ve bütün Türk milletinin ortak ve ivedi beklentisidir.

CHP’NİN FİİLİ ORTAKLARI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar