Sabır taşı olsanız çatlarsınız

Hükümete, Cumhur İttifakı’na saldırmaları yetmiyormuş gibi, bir de devleti, devletin kurumlarını ve Türk ordusunu hedefe koyuyorlar. Küresel güçler Türkiye’yi hedef alır, bunlar sevinir. ABD ambargo, yaptırım tehditleri savunur, bunlar ellerini ovuşturur.

Bu ülkenin partisi olduklarını, daha da önemlisi devleti yöneteceklerini iddia eden zillet güruhunun memleketin gerçekleriyle, Türk milletinin meseleleriyle hiçbir ilgi ve alakalarının olmadığını her vesile ile görüyoruz. Tamamen aldıkları talimata göre sorun çıkarmaya, kargaşa ve kaos oluşturmaya gayret ediyor, bölmeyi ve yıkmayı hedefliyorlar. Muhalefet yaptığını zanneden zillet güruhunun feveranlarını ciddiye alırsanız, Türkiye’de her şeyin birbirine gerdiğini, bir felaket yaşandığını zannedersiniz. Yaşadığımız, tanıklık ettiğimiz Türkiye ile onların anlattığı Türkiye arasında hiçbir ilgi ve alaka yoktur. Olanı değil, olmasını istediklerini söylüyorlar ve buna Türk milletinin inanmasını ve ona göre tavır olmasını bekliyorlar.

İÇ ÇEKİŞMELERLE ENERJİMİZİ TÜKETEMEYİZ

Ülkemizin hiçbir sorunu bulunmadığını, her şeyin yolunda gittiğini kimse söylemiyor. Zor bir coğrafyada bulunduğumuzu, etrafımızda bir ateş çemberi oluştuğunu her vesile ile anlatıyoruz. Koronavirüs salgını ayrı bir sorundur. Diğer taraftan gelişmekte olan bir ülkeyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar