Macron gibiler var oldukça dünyaya huzur yok

Macron’un söylediği tarihi dostluk Ermenistan’a yalnızlık, açlık, perişanlık, ölüm, kan ve gözyaşından başka bir şey getirmemiştir. Yanında oturan Ermeni disasporasının gözü dönmüş temsilcileri de bu kanlı oyunun diğer piyonlarıdır.

Karabağ’da 30 yıla yakındır devam eden haksızlık, hukuksuzluk, işgal ve zorbalık, Azerbaycanımızın tarihi zaferi ile birlikte sona ermiştir. O zor ve karanlık günlere bir daha asla geri dönülmeyecektir. Ermeni çeteleri hak ettikleri şekilde cezalandırılmış ve tepesine Azerbaycan Türk’nün demir yumruğunu yiyen katil terörist Paşinyan yenilgili kabul eden anlaşma metnini imzalamak zorunda kalmıştır.

KARABAĞ ARTIK ASIL SAHİBİNDE

Haydut devlet Ermenistan yapılan anlaşmanın gereklerini yerine getirmeye ve işgal ettiği toprakları asıl sahibine iade etmeye başlamıştır. Zaten başka bir çaresi de yoktur. Dağlık Karabağ ve Laçin koridorundaki temas hattı boyunca Rus ve Türk barış gücü konuşlanacaktır. Ermenistan’ın bir daha azgınlık ve kalleşlik yapmasının önüne geçilmesi ve anlaşmanın şartlarının yerine getirilerek kalıcı bir barışın sağlanması için Türkiye’nin Rusya ile birlikte bölgede üstleneceği sorumluluğun ayrıntıları da yapılan görüşmelerle belirleniyor. Varılan anlaşma gayet açıktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar