Kravatlı terörist, İP'e ayar verdi

Hapishanedeki kravatlı terörist Selahattin Demirtaş’ın açıklamaları, zillet güruhunun PKK’ya nasıl teslim olduğunun ifşaatıdır. Her ne kadar televizyon ekranlarında malum zevat telaşla işin...

Hapishanedeki kravatlı terörist Selahattin Demirtaş’ın açıklamaları, zillet güruhunun PKK’ya nasıl teslim olduğunun ifşaatıdır. Her ne kadar televizyon ekranlarında malum zevat telaşla işin aslını gizlemeye çalışsa da, her şey orta yerde duruyor. Kaldı ki, en başından itibaren zilletin gerçek yüzünü de, aralarındaki kirli ve karanlık ilişkileri de, diyet ödeme mecburiyetlerini de ifşa eden hep HDP, yani PKK oldu. Nitekim, HDP-PKK’dan gelen ve doğrudan CHP ve İP’in verdikleri sözleri hatırlatıp gereğini yapmalarını isteyen açıklamalara bırakın itiraz etmeyi, seslerini bile çıkaramadılar. Susmak kabullenmektir.

KASTEDİLEN İP’TİR

Kravatlı terörist Demirtaş, “Eğer muhalefetteki milliyetçi odaklar, demokrasi ittifakına ısrarla engel olmaya devam edeceklerse, bu durumda HDP öncülüğünde üçüncü bir ittifak, demokrasi ittifakı ilan edilebilir” diyor. Hiç kimse kıvırmasın, aklımızla da alay etmesin. Bu cümle zilletin bütün şifrelerini çözmüştür. Birincisi demek ki, zillet kendini demokrasi ittifakı olarak tanımlıyor ve içinde de milliyetçi odaklar var. O milliyetçi odaklarla İP’in kastedildiğini anlamak için allame olmak gerekmiyor. PKK’nın demokrasiden anladığı ve kastettiği, ihanetin, terörün, bölücülüğün, cinayetlerin normal görülmesi ve Türkiye’nin birliğinin ve bütünlüğünün yok edilmesi olduğuna göre, CHP ve İP de bunu peşin olarak kabul etmiş oluyorlar.

MESAJ DOĞRUDAN İP’E

Gelelim ikinci meseleye. Kravatlı terörist, “milliyetçi odakların demokrasi ittifakına ısrarla engel olmaya devam etmeleri” cümlesiyle, açık şekilde İP’in verdiği sözleri yerine getirmesini istiyor. İçeride başka dışarıda başka şeyler söylemesinden duyulan rahatsızlığı ortaya koyuyor. İP’in milletin gazabından korkarak zaman zaman çark etmesini kabul etmeyeceklerini söylüyor. Kravatlı terörist, İP’e siyasette neden bulunduğunu hatırlatmış, verilen sözlerin dışına çıkılması durumunda olacakların altını çizmiş ve açık şekilde bir ayar vermiştir. “HDP öncülüğünde üçüncü bir ittifak, demokrasi ittifakı ilan edilebilir” diyerek, siyasi sopa göstermiştir. “Sözünüzde durun, daha önce anlaştığımız gibi demokrasi maskesi ile yapılan ihanetleri onaylayın ve destek verin, aksi hâlde zillet ittifakının dışında kalırsınız” demiştir.

İP’in bu kirli ortaklığın dışında kalması demek, siyasi sonunu kabul etmesi demektir. Zira, CHP sayesinde seçime girmiş, PKK-HDP sayesinde de Mecliste yer almışlardır. Bunu biz söylemiyoruz, kendileri açık ve net şekilde ilan ettiler. İP’in gözünün içine bakarak, “bizim sayemizde orada oturuyorsunuz” dediler. Başta da belirttiğim gibi, zaten zilletin gerçek yüzünü her zaman HDP ve PKK ifşa ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar