Kandilli katillerin kravatlı köleleri

Gara operasyonu Türkiye’nin terörle mücadelesinde kimin nerede durduğunu, ne yaptığını, bundan sonra ne olması gerektiğini bize net olarak bir defa daha gösterdi. Bu duruma bakarak yeni bir yol haritası yapmanın ve bunu...

Gara operasyonu Türkiye’nin terörle mücadelesinde kimin nerede durduğunu, ne yaptığını, bundan sonra ne olması gerektiğini bize net olarak bir defa daha gösterdi. Bu duruma bakarak yeni bir yol haritası yapmanın ve bunu uygulamanın tam zamanıdır ve hiçbir şekilde vakit kaybedilmemelidir.

HDP PKK İLE BİRLİKTE GARA’DA

HDP’nin PKK’nın ta kendisi olduğu zaten biliniyordu, Gara gelişmeleri bunu bir defa daha teyit etti. Telaşla yapılan katliamın üzerini örtmeye, dikkatleri başka yerlere çekip hedef şaşırtmaya çabalamaları bir kenara, bizzat Gara’da oldukları ispatlandı. İçişleri Bakanı sayın Soylu, Gara’ya giden kadın milletvekilinin ismini açıkladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bu açıklamayı ihbar kabul ederek bu sözde Milletvekili için anında soruşturma başlattı. Pervin Buldan’ın Gara’da şehit edilen vatandaşlarımız için Kandil katilleri ile görüşme yaptığı ve oradan gelen talimata göre hareket ettiği kendi beyanları ile belglenmiştir. Kandilli katillerle birlikte çektirdiği resimler orta yerde dururken, «PKK’yla ilişkimiz yok» sözleri Türk milletinin aklıyla alay etmektir.

İSKARPİNLİ TERÖRİSTLER

Bugün HDP’de hangi seviyede olursa olsun siyaset yapıp da PKK ile doğrudan bağlantısı bulunmayan hiç kimse yoktur. Bu bir iddia değil, bizzat kendi açıklamalarının ortaya koyduğu bir gerçektir. HDP’nin her kademesini belirleyen ve yönlendiren Kandil’deki eli kanlı elebaşlardır. Oradan gelen talimatlara göre hareket edilmektedir. Sözde parti olarak hiçbir inisiyatifleri ve iradeleri yoktur. Kandil’in kravatlı köleleri, iskarpinli teröristleridirler. HDP’nin bir tek gün dahi TBMM’de bulunması, tek kuruş dahi hazine yardımı alması, siyaseti bu kadar kirletmesi Türk milletine zulümdür. Ortada bu kadar bilgi, bu kadar belge, hatta bu kadar itiraf varken, bu parti görünümlü terör odağının kapatılması için daha ne olması gerekiyor?

FİTNENİN BEŞİNCİ KOLU OLDULAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar