İP'in başı, HDP'yi yan cebine koyuyor

İP’in başı, muhteşem iktidar formülünü ilan etmiş. CHP ve diğer yancıları ile ortak aday çıkaracaklarmış. Terör partisi HDP de ayrı aday çıkarmalıymış. İlk tura bu...

İP’in başı, muhteşem iktidar formülünü ilan etmiş. CHP ve diğer yancıları ile ortak aday çıkaracaklarmış. Terör partisi HDP de ayrı aday çıkarmalıymış. İlk tura bu formülle gidilmesi durumunda en yüksek oyu alan iki aday ikinci tura kalacağı için HDP oyları zaten kendiliğinden zillete akacakmış ve böylece sonuca ulaşacaklarmış.

AJANSINIZ NE DİYECEK?

Hadi Türk milletinin aklıyla alay etmenize alıştık artık ve bunu anlıyoruz da, peki bu formüle ajansınız ne diyecek? Malum, sizin ne yapacağınızı, kimi aday göstereceğinizi, kimlerle ve ne türlü ittifak kuracağınızı ajansınız belirliyor. Size de uymak ve gereğini yapmak kalıyor. Bunu biz iddia etmiyoruz, yerel seçimler öncesinde kendi adaylarınız açıkladı. Hatta bu kirli ittifakta HDP’ye hangi diyetin ödeneceğini de ajans belirliyor. Nitekim, yerel seçimler sonrasında bu diyet ödendiği gibi, bazı gecikmeler veya itiraz olması durumunda HDP anında hepinize ayar verip, haddinizi bildirdi. Sesiniz dahi çıkmadı. Bu ajansın kim olduğunu hiç sormuyorum bile, zira zaten orta yerde duruyor. Bir ucu Kandil’de, bir ucu Pensilvanya’da ortasında Biden, yanında diğer yıkım güruhu var. İrade de onlarda, kararı da onlar veriyor. Ne itiraz hakkınız var, ne değiştirme imkânınız mevcut.

HDP SİZİ CEBİNE KOYACAK

Kime ne anlatıyorsunuz? HDP zilletin orta direğini oluşturuyor. Kaldı ki, “HDP ile ittifakımız yok, bu partiyle bir işimiz yok” gibi bir cümle de kuramıyorsunuz. Sadece bu kirli ve karanlık ittifakı milletten saklamaya çalışıyorsunuz, onu da beceremiyorsunuz. Yapılan açıklamanın anlamı da, hedefi de gayet açık. HDP’yi yan cebinize koyuyorsunuz ama sığmıyor. Muhtemeldir ki, tam tersi olacak ve bu gidişle HDP sizi cebine koyacak. Zaten bu terör partisinin kanlı hesaplarına malzeme olmaktan ileri gidemiyorsunuz. Bunları görüşmek için Selahattin Demirtaş’a kahvaltı randevusu verdiniz ama bu mümkün görünmüyor. Bu kravatlı terörist hapiste olduğuna göre, kahvaltı büyük ihtimalle Kandillilerin belirleyeceği başka bir isimle yapılacaktır.

BELEDİYELERİNDEN SKANDAL FIŞKIRIYOR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar